Dongguan Bopu Plastic Electronics Co.,Ltd.

Undee sunt caracteristicile și avantajele excelente ale foliei de aluminiu utilizate pe scară largă?

Datorită caracteristicilor sale excelente, folia de aluminiu este utilizată pe scară largă în alimente, băuturi, țigări, medicamente, substraturi fotografice, articole de uz casnic de uz casnic etc. și este de obicei folosită ca materiale de ambalare; materiale condensatoare electrolitice; materiale termoizolante pentru clădiri, vehicule,nave, case etc .; Poate fi folosit ca fir decorativ de aur și argint, tapet și mărci decorative pentru diverse tipărituri de papetărie și produse industriale ușoare. Folia de aluminiu este un film metalic moale, care prezintănunumai avantajele de umiditate, rezistent la aer, întunecare, rezistență la abraziune, retenție de parfum,non-toxic și lipsit de gust etc., dar și datorită luciului său elegant de argint , este ușor să prelucrați modele frumoase și diverse culori. Modelele sunt mai susceptibile de a fi favorizate de oameni. Mai ales după ce folia de aluminiu este combinată cu plastic și hârtie, proprietățile de protecție ale foliei de aluminiu sunt integrate cu rezistența hârtiei și cu etanșabilitatea termică a plasticului, ceea ce îmbunătățește și mai mult performanța de ecranare a vaporilor de apă, a aerului, a razelor ultraviolete. și bacteriilenecesare ca material de ambalare. , Ceea ce lărgește foarte mult piața de aplicații a foliei de aluminiu. Deoarece articolele ambalate sunt complet izolate de lumina exterioară, umiditate, aer etc., articolele ambalate sunt bine protejate.----

caracteristică:

铝箔BOP807-0286.jpg(1) Suprafața foliei de aluminiu este extrem de curat și igienic șinici o bacterie sau microorganismnu poate crește pe suprafața sa.

(2) Folia de aluminiu este un material de ambalarenon-toxic, care poate fi în contact direct cu alimentele fărăniciun pericol pentru sănătatea umană.

(3) Folia de aluminiu este un material de ambalare inodor și inodor, carenu va provoca un miros specific alimentelor ambalate.

(4) Dacă folia de aluminiu în sinenu este volatilă, ea și alimentele ambalatenu vor finiciodată uscat sau micșorat.-

(5) Indiferent de temperatură ridicată sau temperatură scăzută,nu va exista penetrarea grăsimii în folia de aluminiu.

(6) Folia de aluminiu este un material de ambalare opac, deci este un produs bun material de ambalare pentru produse expuse la lumina soarelui, cum ar fi margarina.

(7) Folia de aluminiu are o plasticitate bună, deci poate fi utilizată pentru ambalarea produselor de diferite forme. Diferite forme de containere pot fi, de asemenea, realizate în mod arbitrar.

(8) Folia de aluminiu are o duritate ridicată și rezistență ridicată la rupere, dar rezistența la rupere este mică, deci este ușor de rupt.

(9) Aluminiu folia în sinenu poate fi sigilată la căldură, trebuie acoperită cu un material încălzit, cum ar fi pe, pentru a se încălzi

(10) Când folia de aluminiu intră în contact cu alte metale grele sau metale grele, pot exista reacții adverse.

Avantaj:

-1. Inhibați polarizarea bateriei, reduceți efectele termice și îmbunătățiți performanța ratei;-

2. Reduceți rezistența internă a bateriei și reduceți semnificativ creșterea rezistenței interne dinamice în timpul ciclului;

3. Îmbunătățiți consistența și creșteți durata de viață a bateriei;

4. Îmbunătățiți aderența dintre materialul activ și colectorul de curent și reduceți costul de fabricație al piesei polare;

5. Protejați colectorul de curent de la coroziunea electrolitului;

6. Îmbunătățiți performanța de prelucrare a fosfatului de litiu-fier și a materialelor cu titanat de litiu.

Anterior: Care sunt avantajele evidente ale...

Următor →: Știți-ce mediu este mai potrivi...