Dongguan Bopu Plastic Electronics Co.,Ltd.

Care sunt avantajele evidente ale lipiciului detașabil?

Avantajul evident al lipiciului detașabil este că poate fi atașat la materialenetede precum marmură, sticlă, foi acrilice etc. și poate fi rupt liber fără a lăsa urme, care pot proteja mediul.

可移胶BOP809-0303.jpg

Avantaje/Diferențe:

Rezistența la aderențănu este inferioară adezivilor obișnuiți. Deoarece procesul este mai complicat și costul este relativ ridicat, prețul este puțin mai mare decât cel al adezivilor obișnuiți, dar treptat vor fi puse în funcțiune mai multe procese.

1. Diferența față de metoda de serigrafie: adezivul detașabil este fotografia de interior și se utilizează cerneală pe bază de apă; autocolantul auto este de obicei pulverizat cu cerneală eco-solventă în afara utilizatorului. Cerneala pe bază de apănu este impermeabilă sau rezistentă la soare, astfel încât adezivii detașabili sunt utilizați în principal în interior. Autocolantul auto utilizează cerneală de protecție solară impermeabilă.--2. Diferența de aplicație:-

1. Adezivul detașabil poate fi utilizat o singură dată. Deconectabilul așanumit înseamnă că adezivul detașabil este atașat la suprafața sticlei, acrilice, plăci ignifuge, plăci din aluminiu, plăci din lemn etc., fără a deteriora suprafața podelei publicitare și facilitează îndepărtarea reclamelor din viitorul fără a lăsaniciun reziduu. Adeziv detașabil de bună calitate, chiar și petele de lipicinu vor rămâne.

2. Autocolantele auto sunt utilizate în principal în reclamele pentru automobile (BUS, taxi, camion), reclame pentru autocolante pentru podele, reclame exterioare, indicatoare de ghidare în aer liber, trei

clapete laterale, etc. Autocolantul auto are o bună rezistență la intemperii. De obicei sunt detașabile. Cu toate acestea, deoarece acuratețea picturii cu jet de cernealănu depășește exactitatea imaginilor de interior, este rar utilizată în interior.--3. Diferența materialului în sine: Adezivul detașabil are un strat pe suprafață, care se va lipi de apă. Suprafața autocolantului auto esteneacoperită.

-

Anterior: Cât știți despre gama principa...

Următor →: Undee sunt caracteristicile ...